Необходими ли са 6-месечни прегледи при дентален лекар?

profilaktichni-pregledi-pri-dentalen-lekar-bolnicaevropa.jpg

Необходими ли са 6-месечни прегледи при дентален лекар?

„Вече минаха шест месеца?“ Може да откриете, че задавате този въпрос, докато получавате напомняне за следващия си зъболекарски преглед в El Greco – Private Dental Care. Много от нас се чудят дали тези двугодишни посещения са наистина необходими.
В края на краищата, ако миете редовно зъбите си с четка и ползвате и конец всеки ден и нямате видими проблеми, важно ли е да посещавате зъболекаря си два пъти годишно?

Отговорът накратко е да!

Редовните стоматологични прегледи са от съществено значение за поддържането на добро орално здраве. В El Greco – Private Dental Care, ние правим тази основна грижа по-достъпна и възнаграждаваща чрез нашата специална програма El Greco membership.

Превантивна грижа с допълнителни предимства

Първо, тези посещения не са само за боцкане и побутване на вашите перлено бели зъби. Те са с цел орална профилактика и превенция. Редовното почистване може да помогне за предотвратяване на кариес и заболяване на венците, като и двете могат да доведат до болка и други усложнения, ако не се лекуват. Като част от нашата програма El Greco membership, тези жизненоважни посещения са комбинирани, заедно с допълнителни предимства, предназначени да поддържат и подобряват вашето орално здраве.

Ранно откриване и ексклузивни предимства за членове

Второ, вашият зъболекар не търси само кариеси. Тези прегледи са възможност за ранно откриване на потенциални проблеми, като рак на устната кухина, който е по-лесно лечим, ако бъде открит навреме. Като член на El Greco – Private Dental Care, вие не само получавате тези основни прегледи, но също така получавате достъп до ексклузивни предимства и услуги, гарантирайки, че вашето изживяване в стоматологичното лечение е първокласно.

Дали шест месеца е магическото число?

Установихме, че редовните прегледи са важни, но защо на всеки шест месеца? Истината е, че шестмесечната времева рамка не е твърдо и бързо правило. Това е насока, която работи добре за много хора. Въпреки това, честотата на вашите посещения при зъболекар трябва да бъде съобразена с вашите специфични нужди. Някои хора може да се наложи да ходят по-често, докато други може да са добре с годишни посещения. Нашата програма El Greco membership отговаря на тези индивидуални нужди, като предлага гъвкави опции за планиране.

Вашето орално здраве, вашата отговорностподобрено от нашия El Greco membership

Не забравяйте, че вашето орално здраве в крайна сметка е ваша отговорност. Редовното четкане и почистване с конец, заедно със здравословната диета, са първите стъпки към поддържането на здрава усмивка. Програмата за членство на El Greco допълва тези добри навици, като предоставя професионално почистване, наблюдение за потенциални проблеми и ексклузивни предимства за членове.

Ако е време за вашия преглед или ако искате да научите повече за нашата специална програма El Greco membership, обадете се на El Greco – Private Dental Care днес!

Автор: Д-р Димитриос Раллис - Специалист по протетична дентална медицина

Д-р Димитриос РаллисД-р Димитриос Раллис е изтъкнат доктор по дентална медицина, известен с непоколебимия си ангажимент за подобряване на оралното здраве и изработване на трансформиращи усмивки.
Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти cъс заболявания и травми на опорно-двигателния апарат: бoлки в cтaвитe, нaвяxвaния, счупвания, артрози, компресивни синдроми на периферните нерви, възпaлитeлни и дегенеративни cъcтoяния.
Можете да запишете час за консултация с д-р Димитриос Раллис на +359888 994776 или онлайн тук.

bolnicaevropa.bg © 2023 Болница Европа. Всички права запазени