ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ


Запазете час на тел:

+359 888 994 776
Лифтинг на лице


Лифтингът представлява опъване на кожата и бръчките по лицето, съпроводено с опъване на мускулите на лицето. Разрезите минават по кожните гънки около ушите и в косата, което ги прави практически невидими.


Блефаропластика горен и долен клепач


Блефаропластиката означава хирургическо коригиране на клепачите. Тя може да бъде съпроводена с лазерен ресърфейсинг на клепачите, филъри или лифтинг. Прави се под местна упойка, когато процедурата е самостоятелна.


Уголемяване, повдигане и намаляване на бюст


Увеличаването на гърдите се осъществява чрез протези. Могат да се поставят под жлезата (гърдата), което дава по-добри форми и преминава по-леко и безболезнено за пациента по време на постоперативния период, като не е задължително да се поставят под гръдния мускул (както е при протезите с физиологичен разтвор).


Абдоминална пластика


Опъването на кожата на корема и коремните мускули за раждали жени, често съпроводено с липосукция на съседните зони. Белегът е в долната част на корема над пубиса.


Липосукция – бричове, бедра, колене, корем, талия, ръце, брадичка


Липосукцията е техника за скулптуриране на тялото чрез изсмукване на мазнини, която изисква само съвсем миниатюрни разрези.


Гинекомастия


Операцията за гинекомастия се състои от два основни компонента:

  1. Премахване на млечната жлеза
  2. Изсмукване на околната мастна тъкан

Понякога се налага и отстраняване на кожна гънка. Белегът е в долната част на ареолата и е практически незабележим.За записване на час, обадете се на тел:

+359 888 994 776


bolnicaevropa.bg © 2023 Болница Европа. Всички права запазени