Дентална медицина

EL GRECO – Private Dental Care
www.elgrecodental.com

За повече информация се обадете на тел:

+359 888 994 776
+359 896 944 570
TRUST – RESTORE – SMILE

elgreco dental bolnicaevropa


dr rallis dentalna medicina 1

EL GRECO – Private Dental Care : Отлични постижения в денталното здраве и естетика


Разположена в нашата болница, El Greco – Private Dental Care е е модел на изключителни постижения в денталното здраве и естетика, ръководен от д-р Димитриос Раллис.

Клиниката предлага широка гама от дентални услуги, включително орална профилактика, консервативно и пародонтално лечение, орална хирургия, протетично лечение, естетични дентални процедури и лазерно асистирано лечение
dentalno lechenie estetika uslugi bolnica evropa

Нашата философия: TRUST – RESTORE – SMILE


Нашата философия е изградена върху три основополагащистълба: доверие (trust), възстановяване (restore) и усмивка (smile).

Доверието “ е крайъгълният камък на нашата практика, наблягайки на силните взаимоотношения с пациентите чрез внимателно отношение.Възстановяване

Аспектът „Възстановяване“ се фокусира както върху физическото възстановяване на денталните проблеми, така и върху емоционалното възстановяване на увереността в усмивката на нашите пациенти.Принципът на „ Усмивката “ подчертава техния ангажимент за подобряване не само на естетическия аспект на денталната грижа, но и на цялостното благосъстояние на пациентите.

Принципът на „ Усмивката “ подчертава техния ангажимент за подобряване не само на естетическия аспект на денталната грижа, но и на цялостното благосъстояние на пациентите.


dentalno lechenie sytrudnichestvo bolnica evropa

Сътрудничество с болница ЕВРОПА: Холистичен подход към здравеопазването


Сътрудничеството между El Greco Dental Care и нашата болница, отличаваща се в области като УНГ, орална и лицево-челюстна хирургия, дерматология, пластична хирургия, обща и коремна хирургия и ортопедия, е пример за холистичен и интегриран подход към здравеопазването.

Това партньорство дава възможност за безпроблемна комбинация от дентална и медицинска експертиза, подобрявайки резултатите за пациентите, особено в сложни случаи, когато оралното здраве е неразделна част отдруги медицински лечения.Синергия гарантираща цялостна грижа

Тази синергия гарантира цялостна грижа, като се обръща внимание на взаимосвързаността на денталното здраве с различни медицински дисциплини, което в крайна сметка води до по-ефективни и сплотени планове за лечение на нашите пациенти.

За повече информация или за записване на час посетете El Greco – Private Dental Care в www.elgrecodental.com.


dentalno lechenie sytrudnichestvo bolnica evropa

Запазете своя час сега!

bolnicaevropa.bg © 2023 Болница Европа. Всички права запазени