Блефаропластика- eстетична корекция на клепачи за ведро излъчване на лицето

blefaroplastika-klepachi_bolnica-evropa.jpg

Блефаропластика- eстетична корекция на клепачи за ведро излъчване на лицето

С възрастта кожата на клепачите при някои хора увисва до степен, че може да създаде дискомфорт и да се отрази на самочувстието по отношение на външния вид.

✔ В тези случаи извършването на блефаропластика може да има ви помогне да имате ново ведро излъчване.

➡ Блефаропластиката бива горна и долна според това дали се коригират горните или долните клепачи, но по-често се правят и двете процедури заедно. По време на интервенцията се отстраняват излишната кожа, мастна тъкан и когато се налага, мускулна тъкан.

Блефаропластиката е процедура, която решава такива разпространени проблеми, като например „торбички“ под очите, отоци, асиметрични очи, прекалено големи клепачи, надвиснали над очите, които визуално състаряват дори младежко лице.

Всички тези проблеми се случват поради неправилното хранене, лошата екологично среда, злоупотребата със слънчеви бани и наследствеността, което означава, че може да засегне всеки.

Пластичната хирургия на клепачите е ефективен начин да се скрие възрастта и да се подмлади лицето.
Блефаропластиката може също да помогне да се избавите от фините бръчки около очите, да повдигнете ъгълчетата на очите, да премахнете излишното подуване.

За повече информация и провеждане на консултация се обърнете към болница Европа, която разполага с добри специалисти в областта на окулопластика и микрохирургия на окото

🏨 Телефон за контакт: 0888 994 776

bolnicaevropa.bg © 2023 Болница Европа. Всички права запазени